Thores bageri i Helsingborg

En riktig smakupplevelse har jag nyligen fått uppleva. Jag har varit iväg med en vän som skulle kolla på lite lägenheter. Han var ute efter en nystart och en mäklare helsingborg, som han kände genast ett stort förtroende för, hjälpte honom. Vi tog oss ner till Skåne och tänkte passa på att uppleva lite härligheter mellan visningarna. Mäklaren tipsade oss om ett café som tydligen skulle vara väldigt bra. Thores bageri hette stället och det var verkligen trevligt och en härlig smakupplevelse. De har alla välkända bakverk och för min del blev det en klassik Napoleonbakelse som var riktigt god. Det jag vill lyfta fram med Thores bageri är att de har riktigt bra information för allergiker och mycket kunskap. Min kompis är glutenallergiker och han sa att florentinen han åt var en av de bästa han ätit. Jag kan tänka mig att han kommer att besöka caféet ofta när flytten blir av.

Söta bakelser med jordgubbar