Klassiska chokladbollar till kalaset

Idag ringde en god vän som inte har hört av sig på länge. Jag anade att det låg någonting bakom. Vi pratade en stund innan han kom till saken. Hans nya flickväns mamma fyllde 50 år och han var livrädd för att komma till kalaset tomhänt. Han hade kläckt en idé om att han skulle trycka upp en bild på flickvännen och honom på en papperspåse. Och för att verka genuin och pysslig hade han råkat säga till flickvännen att han skulle baka och leverera hemgjorda chokladbollar till kalaset. Och nu hade han misslyckats i tre omgångar. Kunde jag? Hade jag tid? Jag skulle tydligen vara den som gjorde chokladbollarna som han skulle stoltsera med under sitt namn för att framstå som den perfekta svärsonen. Men vad ska hon få för mer roliga födelsedagspresenter då frågade jag. Han hade hittat på nätet en jätterolig upplevelsepresent. Svärmor skulle få åka luftballong! Jag hoppas att hans nya förhållande håller för han går verkligen All in!

Chokladbollar på en bricka
Flera luftballonger i luften