Jag vill starta ett fik

Min dröm är att starta ett eget fik. Jag skulle inreda det supermysigt med stora mjuka soffor och djupa fåtöljer där man kunde sjunka ner med en kopp kaffe och bara koppla av en stund. Komma bort från gatans brus och njuta av lugnet. Och så skulle det naturligtvis finnas massor av smarriga bakverk att välja mellan, allt från småkakor till maffiga bullar och överdådiga tårtor. För att få koll på vad jag behöver tänka på om jag ska kunna uppfylla min dröm om att starta ett eget företag har jag varit på ett möte med en rådgivare på Söderberg & Partners. De jobbar med finans och försäkringar, och jag fick en hel del riktigt matnyttiga tips därifrån. Så nu blir det till att spara till startkapital. Under tiden tänkte jag att jag skulle börja se mig om efter en riktigt mysig lokal.