Ett snyggt uppdukat fikabord

Jag delar flitigt med mig av recept men är ju betydligt sämre på att fota mina alster och caféupplevelser. Det kanske är för att det är så gott att det slinker ner på en gång! Skämt åsido, jag är ingen hejare på foto, men jag följer gärna andra som bloggar och instagrammar fina bilder på tårtor och kakor. Det är är ett skoj sätt att hitta nya smaskiga nya recept som även passar bra för att få inspiration till snygga dukningar. När man ska bjuda på något gott så vill man ju att bakverk och dryck ska presenteras från sin bästa sida. Ni som följer mig vet att jag har den klassiska servisen Gröna Anna sen tidigare. Ett annat märke som jag ofta dukar fikabordet med är Bloomingville. Ni som inte känner till detta danska märke bör genast spana in det! Jag gillar deras serier med porslin och har även en riktigt läcker måttsats därifrån. Det känns som modern design med retro-twist, det passar mig utmärkt. Dessutom passar de olika kollektionerna ihop med varandra. Jag kanske borde börja fota mer aktivt ändå?

Ett fikabord med kaffe och en tårtbit