Brunch med bubbel på mors dag med mamsen

Nu är det verkligen inte långt kvar till mors dag och självklart så måste vi fira våra älskade mammor lite extra. Har ni hittat någon present till mors dag ännu? Jag har funderat länge och väl på vad jag vill uppvakta min kära mamma med och har äntligen hittat den perfekta presenten. Jag föredrar att både ge bort och att få upplevelser av olika slag. Det finns så många att välja mellan vilket gör det lätt att hitta en personlig gåva till den du tycker om. Min mamma älskar bubbel och att bli lite bortskämd. Så nu har jag bestämt mig för att ge bort en brunch med bubbel till henne, för två personer. Ett perfekt sätt att visa henne extra uppskattning. Jag tror verkligen att hon kommer att älska det! Gissa om jag kommer att fortsätta ge bort upplevelser till alla jag tycker om, sedan är det bara att hålla tummarna att jag får hänga med.

Bubbel och champagneglas.